Кадър РБК Обрат със случая със загиналия руски министър.Руският министър на

...
Кадър РБК Обрат със случая със загиналия руски министър.Руският министър на
Коментари Харесай

Нова версия: Оператор е опитвал да спаси загиналия руски министър, а не обратното

Кадър РБК 

Обрат със случая със починалия съветски министър.

Руският министър на изключителните обстановки Евгений Зиничев, който почина през вчерашния ден при посещаване на водопад в планината Путорана, не се е опитвал да избави оператора Александър Мелник, а е станало противоположното - Мелник е умрял при опит да избави Зиничев, който се е подхлъзнал, твърди уеб сайтът Readovka, съобщи news.bg.

Официалните съветски медии съобщиха, че Зиничев е умрял геройски по време на учения, при осъществяване на служебните си отговорности. Главната редакторка на обвързваните с Кремъл издания на " Россия Сегодня " и RT - Маргарита Симонян, написа, че министърът е скочил, с цел да избави кинорежисьор, който е бил част от група, инспектираща градеж, само че инцидентно е паднал във водата.

По-късно уеб сайтът РБК разкри, че трагичният случай няма връзка със служебните задължения на министър Евгений Зиничев - той е станал в резервата Путорана в Сибир, при водопада Китабо-Ороон, на няколкостотин километра от мястото на ученията.

Впоследствие Readovka, с позоваване на личен източник, осведоми, че събитията се разграничават от формалната версия - точно Мелник се е опитал да избави министъра, който се е подхлъзнал и е полетял в пропастта. Вместо да помогне обаче, той също умрял. Уточнява се, че по това време на годината към водопада е студено и има лед. Мелник е посетил резервата като член на снимачен екип.

Към момента версиите не са доказани от самостоятелен източник.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР